Szobafestés munkadíj kalkulátor

Az alábbiakban a 2023-as árainkat találja. Az árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Ha a pontos árajánlatra kiváncsi, akkor keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén és egy helyszíni felmérés során pontos árajánlatot kalkulálunk Önnek.

Lakásfestés kalkulátor használata

Most szeretnék kifestetni a lakását? Szeretné tudni, hogy nagyjából milyen összegre számíthat? A lenti online kalkulátort ezért is készítettük el a weboldalunkra.

A festés munkadíj kalkulátor használata nagyon egyszerű. Elég csak megadni a mennyiség oszlopban a kívánt mennyiséget és a kalkulátor kiszámolja, hogy összesen az adott mennyiség mennyibe kerül.

Miért előnyös használni a festés kalkulátort?

Ügyfeleink visszajelzése alapján az online kalkulátor nagyon hasznos. Mivel mindenki szereti előre tudni a lakásfelújítás során felmerülő költségeket, így aki a weboldalunkra látogat, már előre ki tudja számolni, hogy nagyjából milyen összegre számíthat. Így könnyebb követni a költségeket, ami pláne egy komplett lakásfelújítás során, ahol nem csak festés munkálatok lesznek elég magasak is lehetnek.

Festés árak négyzetméterben értendők

A kalkulátorban számolt mennyiség minden esetben négyzetméterben értendő. Kérjük, hogy a pontos számolás érdekében valós értéket adjon meg. Inkább érdemes az adott szobát többször is lemérni, nehogy más méretekkel számoljon.

Szobafestés kalkulátor

A csillaggal jelölt tételek tól-ig értendőek és az áraink az ÁFA-t már tartalmazzák.

Az áraink az ÁFA-t már tartalmazzák.

Alapmunka

Mennyiség

Bruttó ár

Előkészítő munkák árai

Glettelés árak

Festési kalkuláció

Mázulási munkadíjak

Tapétázás költségek

Egyéb munkadíjak

Homlokzatszigetelés árak

Összesen kalkulált munkadíj

A kalkulátt díjak csak tájékoztató jellegűek. Nem minősülnek ajánlatnak. Ha a fentiek felkeltették az érdeklődését, akkor az elérhetőségeink valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Gyakran ismételt kérdések

A fenti online kalkulátorral kapcsolatban több kérdés is felmerült, amit az alábbikban meg is válazolunk. Így remélhetőleg tudunk segíteni Önnek is.

Az árak az aktuális anyagárak és az ingyenes felmérés során mért értékek függvényében változhat. A pontos ajánlatot csak a helyszíni felmérés után tudunk adni.

Az esetek többségében nincs nagy különbség a kalkulált összeg a végső ajánlaton szereplő összeg között. Az online kalkulátorunkat a lehető leggyakrabban frissítjük, hogy naprakész összeggel tudjanak az érdeklődők kalkulálni.

Ha a feltüntetett munkadíja megfelelő, akkor a lenti gomb segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. A helyszíni felmérés időpontját a kollegáinkkal tudja leeegyeztetni.

Festési munkáink képekben